Home / Поддръжка /

5 начина да подобрите здравината на маникюра си

arrayanails.com-nail-art-15

5 начина да подобрите здравината на маникюра си

Добре дошли в сайта на студио за маникюр и красота ArrayaNails.com.

1. Не гризете ноктите си! Това е сигурен начин да си създадете деформация на нокътната плочка и да се лишите от прекрасното чувство да обичате ръцете си!
2. Приемането на богати на омега-3 мастни киселини храни и витамини от B-групата, както и калций, подпомагат по-бързото заздравяване на нокътя, бързия растеж и здравина.

3. Има видове масла, които чрез втриване и масажиране на нокътната плочка действат много благоприятно както за нея, така и за мекотата на кожата. Такива са кокосовото масло и масло от чаено дърво. Масажирайте по 2-3 минути на ден. Правете процедурата 3-4 пъти седмично и след месец ще видите резултата.
4. Витамин Е е идеален за подхранване на косата и ноктите. Купете апула витамин Е от аптека, нанасяте на всеки нокът по капка и започвате да втривате и масажирате. Повтаряйте в продължение на 10 дни и ще видите резултата.
5. Пазете ноктите си - това е най-сигурният начин да съхраните маникюра си. Когато чистите и използвате препарати със силни химични вещества - слагайте ръкавици. Не дръжте прекалено дълго маникюра си в топла вода, защото плочката омеква и е лесно податлива на чупливост. Опитайте се да не ги удряте в твърди повърхности, както и да не почуквате с тях по масата :)
За повече информация, може да се свържете с нас телефон: +359 898 69 89 03 или да ни последвате във фейсбук тук: https://www.facebook.com/ArrayaNails

Share this article

Leave a comment